Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Friday, April 29, 2011

Hai semua! :)




Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Lama sungguh saya tak update enovel saya kan? Minta maaf sangat-sangat ye sebab saya memang sangat busy kebelakangan ni. Hari Rabu lepas baru selesai temuduga untuk jadi cikgu. Terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog saya. Sangat-sangat menghargainya! Dan terima kasih jugak pada followers. :) Silent readers as well, thank you so much. :) Love you all!

Perasan tak cover BC dah berubah? Cover ni hanya wujud di blog private khas untuk Bertemu Cintaku. Kepada sesiapa yang nak follow blog tu, boleh bagi emel kat ruangan komen. :D Sekarang ni ada lagi tempat kosong. Saya pun baru je buat blog tu dengan harapan bila dah ada blog private untuk Bertemu Cintaku, saya akan semakin bersemangat untuk menaip. :) Teringin sangat nak ada buku sendiri macam orang lain! Hehehe! Tapi kalau boleh, bila dah masuk blog ni nanti...komenlah sepatah dua ye. Sikit je pun takpe :) Boleh kan? Blog ni terhad untuk 100 orang je. Sorry sangat pada yang tak sempat nak bagi emel. InsyaAllah, saya akan open blog ni untuk satu hari atau dua hari. :)

Much love, Moon/Liya Zafrina ♥

Photobucket

43 comments:

  1. Please invite me - faizahbadrol@gmail.com. Thank you. Keep up the good work!

    ReplyDelete
  2. faizah : Okey :) Terima kasih ye.

    ReplyDelete
  3. nk jgk...aqilah_zarime99@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. sakura_hmk@yahoo.com. Please invite me...

    ReplyDelete
  5. mau mau!! hinorei97@gmail.com
    bestlah novel2 awak!!

    ReplyDelete
  6. cik tauruses : dah :) terima kasih :D

    ReplyDelete
  7. nak jgk.....frog_fanatics@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Hi.. please invite me ...norliza_abdaziz@yahoo.com or leezabdaziz@gmail.com

    ReplyDelete
  9. tikah : dah :)

    Liza : dah. saya guna gmail punya :D

    ReplyDelete
  10. Thks dear.. what a cute blog..I loike..

    ReplyDelete
  11. Sama-sama :D Hehehe..terima kasih.

    ReplyDelete
  12. putra:hi...pls invite me...putrameme@gmail.com or putrameme@yahoo.com .. tq

    ReplyDelete
  13. hi... pls invite me putrameme@yahoo.com or putrameme@gmail.com...thanks

    ReplyDelete
  14. invite saya juga salmaliza.zainal@hotmail.com

    ReplyDelete
  15. nanti bila dah beri email camne nak masuk blog bertemu cintaku ?takde link pun?

    ReplyDelete
  16. nak gak :) cover sgt comel...
    oldskolldrama@gmail.com

    ReplyDelete
  17. meme : dah :) sy ambik gmail punya :D

    anonymous : dah :)

    ReplyDelete
  18. invite la saye gak :)
    oldskolldrama@gmail.com

    ReplyDelete
  19. anonymous : nanti bila dah dpt emel, link blog ada sekali :)

    syira : terima kasih :) hehehe..okey dah.

    ReplyDelete
  20. invite sy jg,,,

    bird_7842@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Mau juga. mimiefarhana@gmail.com

    ReplyDelete
  22. invite me plezzz....
    yunghwa_shira@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. jgn lupa jemput saya juga..
    dayanadarwisy@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  24. nk jugak!!!


    qasdina98@gmail.com

    ReplyDelete
  25. salam.. leh sy join??? nie email : lina.stitch@gmail.com

    thanks :)

    ReplyDelete
  26. saya pun mao join jugak boleh ?!
    - auniey_dh96@yahoo.com -

    ReplyDelete
  27. sy pun mao jugak

    azwa8688@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. nk join jgak..

    nanasuhaimi@yahoo.com.sg

    hope that i can join to see ur blog..
    thanx..

    ReplyDelete
  29. i wanna follow this great story...
    liya_2409@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. sy pon nk jgak.. hehe..

    fiqalurva_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. sy nk jgk..
    aidanadia93@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. invite me...
    nur.syra@gmail.com

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...