Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Saturday, July 31, 2010

.Pengumuman Penting. :)


Err..Moon nak minta maaf sebab mungkin mulai sekarang ni Moon akan kurangkan post entry sebab trial SPM dah semakin dekat.Lagi 2 minggu dan kalau boleh Moon tak nak terlalu leka dgn blog.Takut terjejas pelajaran nanti.Doakan Moon supaya Moon dapat jawab soalan dengan baik especially masa SPM nanti.Minggu depan ni pun ada ujian sebelum trial.Dah berdebar-debar jantung ni.Terima kasih atas sokongan semua.Insya-Allah lepas habis SPM nanti, Moon akan update lagi ya.Sayang kamu semua :) Thanks for everything.Doakan Moon ya.

Sayonara....

p/s: Kalau ada apa2, hantar je email ya.Guna email facebook :)


Photobucket

2 comments:

  1. Moon, kak suri doakan moon berjaya dlm spm :) buat yang terbaik tau..:) all the best!

    ReplyDelete
  2. moon, okey.. tumpukan pd pelajaran k.. huhuhu... kira pun nak kurgkan en3 jgk..

    gudluck moon, and gudluck for both of us..

    SPM! ganbatte!

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...