Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Friday, June 4, 2010

Watak-watak Love Melody



Novel ke entahlah berapa..Haha..Enjoylah ye.Watak terbaru untuk Love Melody.Tajuk pun dah bertukar.Kahkah..apalah Moon ni.Banyak sangat yang bertukar :)

Honey & Aoi

Hikari ~ "Tolong aku korang! Aku tak tahu dah kenapa dengan aku ni? Setiap kali nampak dia, jantung aku berdegup kencang.Rasa nak pecah.Lepas tu aku rasa pening, nak muntah dan lain-lain lagi.Apa kena dengan aku ni?"

Aoi ~ "Aku hanya akan mainkan violin ni untuk orang yang aku sayang je.Memandangkan aku tak sayang kau, jangan haraplah kau dapat dengar aku main violin ni.Faham?"

Nami & Shiro

Nami ~ "Tak! Mana adalah! Aku tak suka dia! Dia dah ada orang lain.Girlfriend dia lagi lawa dari aku.Dia takkan pandang aku lah."

Shiro ~ "Dia tu kan memang unpredictable! Suka sangat main tarik tali dengan aku.Sekejap aku rasa dia suka, sekejap tak.Haih, aku peninglah!"

Tilia & Len

Tilia ~ "Pleaselah..korang semua tahu kan yang aku ni tak layak untuk dia.Ramai lagi yang sesuai untuk dia.Kalau dia nak, bila-bila masa je ada orang yang akan beratur untuk dia."

Len ~ "Apa kena dengan kau ni hah? Kenapa susah sangat nak terima hakikat yang aku dah sayang gila-gila dekat kau? Kau nak aku bedah hati aku ni ke?"

Freya & Shay

Freya ~ "Korang rasalah kan siapa dia Mr. Red ni? Aku rasa dia ni budak sekolah kita jugak tapi aku tak tahu sape.Kita kena siasat siapa dia sebenarnya.Dia tersangatlah misteri."

Shay ~ "Mr. Red tu aku wujudkan semata-mata untuk mendapatkan perhatian dia aje.Aku nak cakap dengan dia lepas tu jadi kawan dia."

Crystal & Emiya

Crystal ~ "Kenapa dengan korang ni? Ok fine! Aku memang sayang dia..Wait-wait.Bukan takat sayang tapi cinta! Puas hati dah sekarang?"

Emiya ~ "Aku bukan nak pendam perasaan dekat dia tapi..entahlah! Aku malulah! Ni first time tau aku jatuh cinta.Sebelum ni mana pernah.Sebab tulah aku lebih suka memendam rasa."

Rin & Dean

Rin ~ "Cop! Cop! Ok-ok! Aku tahu sebelum ni memang aku cakap yang aku benci dia tapi sekarang ni aku dah tersuka dekat dia.Nama dia dah terukir indah dekat hati aku ni."

Dean ~ "Hahaha..korang ni kelakarlah.Jangan risaulah.Pandailah aku settle masalah ni nanti.Dulu memang dialah orang yang paling aku benci tapi sekarang ni dialah orang yang paling aku sayang."

Sizuka & Hyo

Sizuka ~ "Dah pening kepala aku ni.Dia tu memang jahatlah.Sekejap itu, sekejap ini.Bingung aku tahu tak!"

Hyo ~ "Apasal aku suka kenakan dia? Haha..bijak soalan kau tu.Hmm..sebabnya dia nampak cute bila marah.Haha..yup.Tulah sebabnya.

Aya & Takumi

Aya ~ "Aku tahu orang tak boleh tahu kami bercinta tapi aku jealous bila tengok dia mesra dengan budak perempuan lain.Rasa macam nak terbakar."

Takumi ~ "Aku hanya perlukan kepercayaan kau.Hanya kau dalam hati aku ni.Takde orang lain.Percayalah Aya!"

Haruna & Itsuki


Haruna ~ "Dah tahu diri kau tu sakit kenapa nak pergi jugak lawan budak-budak nakal tu? Nasib baik kami sempat datang.Kalau tak, tak tahulah apa dah jadi dekat kau.Macamlah kau tak tahu, yang aku ni boleh pengsan kalau apa-apa jadi dekat kau."

Itsuki ~ "Tak sangka sayang jugak kau dekat aku ya.Selama ni macam tak kisah je.Aku ingat kau benci aku sebab tu aku tak cakap yang aku suka dekat kau."



p/s: Tengah addicted dengan SNSD :) Lagu diorang best! Rainbow pun!


Lagu tema :)


(Hoo Hoo) Love you,
I love you,
You're my shining star
And I love you forever

Not once, not even once
have you held me before
Eventhough I dont try to hide it,
You dont kno my love

I'm still so shy,
I can only look to the sky,
The snow falls upon us,
like stars for me,

When that white snow falls upon,
The whole world like my heart,
I'll give you my love,
That's sweeter than the beautiful snow,
Like cotton candy

Love you,
You've come to find me,
You're my shining star,
And I love you forever..

It's as if I get caught at your questions,
I cant say anything at all
Your warm smile melted my heart

Oh baby when this winter leaves
You might just forget about me
I will tell you all of this love
That I've confessed

When that white snow falls upon,
The whole world like my heart,
I'll give you my love,
That's sweeter than the beautiful snow,
Like cotton candy

This isn't a dream,
The whole world is covered,
Like this snow that is falling,
I'm gonna fall in love

Look at me, can you hear me.
This love melody that came down,
From the skies.

When the whole world is covered in white,
That's when I can give you my heart
Like the white snow,
I love you

When I look upon your eyes like this,
I will gain strength and say,
(Hoo Hoo) love you (baby)
Our love that will start now,
And I love you forever

7 comments:

  1. hana tggu citer ni :) tp x bkenan sgt dgn theme song dia xD !

    ReplyDelete
  2. Haha..Moon tak tahu nk pilih lagu apa..ada cdgn?

    ReplyDelete
  3. waa... bestnye bce dia nye watak..tak sbr2 nak tggu nieh... cti nieh bru ley bce..

    ReplyDelete
  4. tak sabar rasa nk baca citer moon nanti...hwaitting!!

    ReplyDelete
  5. tak sabar!! bestlah moon!! byk pasangan dlm cte ni!! best22!!! cpt2 masukkan tau!!

    ReplyDelete
  6. Hana suka kat Rin & Dean...
    mcm seronok jer...
    post cpat2 ya...
    hehehehe...

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...