Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Wednesday, May 5, 2010

Ada orang copy ke?



Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Sedang Moon membelek-belek blog Moon ni tiba-tiba Moon terperasan yang ada org copy isi kandungan blog ini.Moon dapat tahu melalui who's amung us dan jugak tynt insight.Yang paling banyak kena copy adalah Cinta Setulus Jiwa dgn One Love.Moon nak minta kerjasama semua orang supaya tidak copy apa yang Moon tulis sebab semua ini datangnya dari kepala Moon.Apa yang Moon fikir dan rasa..Bukan Moon nak marah tapi janganlah copy apa yang orang lain dah bersusah-payah buat.Sekalipun kalau Moon tak buat disable copy and paste.Isi kandungan blog ini milik Moon.Kalau ada orang ambik, maknanya dah menceroboh.Kalau korang nak jadi penulis, tulislah cerita kamu sendiri.InsyaAllah lebih afdal.Moon tahu enovel Moon tak best mana tapi mengikut kata seseorang yang berbakat dlm bidang penulisan :

Tulis enovel tak kira hebat atau tidak, yang penting kita asah bakat..Jangan rendah diri ok!

Moon tak tahu siapa yang copy tapi Moon pohon jasa baik dia supaya tak copy dah apa yang Moon tulis.Cukuplah kali ni je.Kalau terus mcm ni, Moon mungkin akan private kan blog.Moon kalau blh tak nak private tapi kalau perkara ini terus terjadi, terpaksalah.

p/s:Tolong jangan copy dah.Tension Moon macam ni.

5 comments:

  1. la... moon ada org copy ke?? sabar erk..

    tp kan moon, kita boleh tau ke ada org copy ke tak ke? macam mana tu?

    ReplyDelete
  2. sabar moon....
    klu nk sngla..
    moon juz kasi certain org je bkk moon pnye blog...
    tp harap moon ltk saye nye skali..
    hehe..
    sbb citer moon best gler..
    klu moon ade mase nnt moon lwt la blog saye..
    pastu coment...
    esp. kau milikku selamanya..
    ahakz...
    okla..
    skali lg...
    sabar ea...

    ReplyDelete
  3. moon.........
    moon jgnlah privatekn....violet adalah antara pembaca paling setia (^-^) kt blog nie...walaupun jarang nk komen tp violet selalu ikuti blog nie...klu da kesempatan utk online....baik moon buat disable for copy n paste lg ok...tp klu nk privatekn jgak....jgn lupe ajak violet sekali..

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...