Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Monday, December 10, 2012

Cover Kafe Damia


Assalamualaikum semua :)

Alhamdulillah petang tadi dah dapat cover Bertemu Cintaku aka Kafe Damia :) Cantik tak? Thanks pada Jemari Seni untuk cover yang sangat awesome ni!

Bersyukur ke hadrat Ilahi kerana akhirnya impian saya sudah terlaksana. Tak sangka akhirnya dapat peluk novel sendiri lepas ni. Tadi pun bukan main touching dapat tengok cover sendiri. Saya nak ucapkan terima kasih pada semua yang menyokong saya dari awal sampailah sekarang. Dari mula-mula saya start tulis Unforgettable sampailah Kafe Damia keluar. No word can express my gratitude. Terima kasih sekali lagi ♥

Kafe Damia banyak kekurangannya. Banyak sangat! Start tulis pun masa umur saya baru 17 tahun. Sekarang ni dah masuk 20 tahun. Saya mengaku sendiri kelemahannya tapi saya harap anda semua terhibur dengan keistimewaannya. Apa yang baik jadikan teladan, mana yang buruk jadikan sempadan.

Akhir kata, siapalah Moon Leeya Zafrina tanpa anda semua ♥

Much love, Moon.


Photobucket

6 comments:

  1. Congrates Moon... cntek kaver...
    xsabar kak WC nk tunggu kuar kedai

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe! terima kasih kak WC. thanks dekat team JS sbb buat cantik2 untuk KD.

      Delete
  2. Congrate girl...xsbr nk tggu kuar kat kedai ni...

    ReplyDelete
  3. terima kasih :) insya-Allah next month dah keluar.

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...