Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Thursday, August 25, 2011

Selamat Hari Raya.

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua! :)

Mula-mula sekali saya nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua! :D Kepada yang dah bercuti tu, seronoknya korangggg! Aku start cuti esok. Hehehe... beg-beg semua dah siap kemas! *Nampak sangat excited nak balik kan? :P

Maaf zahir dan batin kalau saya ada menyinggung perasaan sesiapa secara sengaja atau tak sengaja sebab kadang-kadang tu saya suka main-main. Mintak maaf ye :) Kepada pelajar-pelajar KMPk (kot-kot ada yang baca blog ni), tahniah sebab dah balik. Kepada TESLIANS of Kirkby, esok kita pun balik jugakkk! *Lompat 20 kali.

Kepada pembaca-pembaca Prince Charming dan Bertemu Cintaku, terima kasih banyak-banyak ye! :D Sorry sebab tak dapat nak post entry baru untuk mana-mana cerita. Tengah gigih menyiapkan sesuatu yang perlu dihantar secepat mungkin! :D Thanks for your support. Saya sangat menghargainya... *senyum lebar. Nanti kalau ada masa, vote kat poll atas tu ye. :) Thank you!

Much love,
Moon/Liya Zafrina ♥

Photobucket

1 comment:

  1. selamat hari raya, moon..

    maaf zahir dan batin..

    =)

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...