Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Friday, April 1, 2011

Mengenai Bertemu Cintaku

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua! :) Maaf kerana dah terlalu lama tak update blog ni. Maaf sangat-sangat.Sebenarnya saya nak maklumkan di sini yang Bertemu Cintaku..saya akan berhenti post entry baru untuk seketika sebab saya sedang cuba menyiapkan manuskripnya sekarang.Sebab tu saya dah lama tak post Bertemu Cintaku.Minta maaf sangat-sangat kepada mereka yang selalu bertanya pasal Bertemu Cintaku.Doakanlah supaya Bertemu Cintaku diterima oleh publisher.Andai kata Bertemu Cintaku ditolak oleh mana-mana publisher, insyaAllah saya akan post balik dekat blog sampailah Bertemu Cintaku tamat. :) Terima kasih buat semua yang membaca Bertemu Cintaku dan memberikan sokongan kepada saya.Komen-komen anda semua sangatlah saya hargai.Andai kata Bertemu Cintaku diterima, jalan cerita mungkin tidak sama seperti dalam blog.Ada banyak penambahan dan pengurangan yang saya buat.InsyaAllah, sepanjang Bertemu Cintaku ni takde, saya akan post cerpen dan jugak entry untuk e-novel yang lain-lain :) Harap-harap idea saya melimpah ruahlah ye.Tak lupa jugak ucapan terima kasih kepada semua yang membaca blog Prince Charming ni. :) Saya amat berterima kasih.Terharu sangat-sangat. :) ♥ ♥ Harapan saya semoga Bertemu Cintaku ni akan diterima dan dipublishkan. Terima kasih sekali lagi.

Much love, Moon ♥ ♥

Photobucket

14 comments:

  1. wah..gud luck Moon~
    baguslah BC nak dijadikan novel..hehe
    novel ni mmg best >_^ <3

    ReplyDelete
  2. Okie : Harap2 macam tu la.Hehe..terima kasih :)

    ReplyDelete
  3. Hana doakan BC boleh publish
    Hana suka cara Moon menulis
    wish you luck my dear
    :)

    ReplyDelete
  4. hee~ good luck! good luck! ^^
    eheh.. kte lak yg trase excited.. haha :D

    ReplyDelete
  5. Hana : terima kasih :) Hehe..Good luck to you too..:D

    ReplyDelete
  6. Kiwi : Hehe..terima kasih :) Good luck to you too. :D

    ReplyDelete
  7. gud luck moon!! wlopun di hati ni nak one love dipublishkan.. hahahahahaha!!!

    tp tak kisah,.. akan tggu dua2 k?

    ReplyDelete
  8. Kira : Haha...samalah.Niat di hatiku pun begitu juga tapi belum sampai seru.Hahaha.. ;) Mekaseh! Good luck to you too!

    ReplyDelete
  9. owh mcm 2 rpenye... ptt le tgk x update2 pon... xpelah hope story ni jd novel nanti bley wt koleksi... ;)

    ReplyDelete
  10. ifahariff : Kak ifah! Hehehe :D terima kasih :D

    ReplyDelete
  11. Alah... da baca sampai chap 7... ingatkan citer ni da tamat... but its not... selamat kawan zura ckp td... Tgh stop bce nie... i think better i stop reading or otherwise i'll suffer... i like dis story... n kalau dibukukan, zura akan beli... dun worry...support u... Sweet betul cete nie.

    ReplyDelete
  12. zuera : wah, penulis teman serumah atau cinta! suka giler citer tu! :D Hehehe..thank you so much! terharu sangat.. BC ni ada versi baru. :D A bit different from the original one.

    ReplyDelete
  13. eh, baru perasan komen kamu... What?? Ada versi baru?? kat mana nak baca?? do inform me ok... dekat my c-box bole x.. cuz takut tak perasan.. hehehe...

    btw, thx sbb suka TS@C... hehehe...

    ReplyDelete
  14. Hehe..yup! Okey, nanti saya send link dekat c-box :) you're welcome.

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...