Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Saturday, April 30, 2011

Blog Bertemu Cintaku dibuka pada semua. :)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Selepas berfikir panjang, saya buat keputusan untuk open blog Bertemu Cintaku. Sorry pada yang dah beri emel tu. Menyusahkan korang je kan? Sorry sangat-sangat! Sebagai penulis walaupun sekadar penulis e-novel, saya nak orang enjoy baca cerita saya. Nak orang happy baca cerita saya. Jadi tak jadilah nak private blog Bertemu Cintaku. Sorry sangat-sangat ye sebab menyusahkan korang nak bagi emel semalam. :'( Harap semua orang enjoy dengan Bertemu Cintaku versi baru ni ye. :) Berbeza sikit dari Bertemu Cintaku dalam Prince Charming ni. :) Enjoy membacalah ye! :D Sorry sekali lagi.

Ni link blog Bertemu Cintaku ( Bertemu Cintaku )

Much love, Moon/Liya Zafrina

Photobucket

2 comments:

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...