Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Friday, December 31, 2010

Bye-bye 2010.Hello 2011 :)



Assalamualaikum dan hello semua :) Moon nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru.Semoga tahun yang akan datang lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya.Semoga azam-azam anda semua pada tahun ni telah tercapai.Dan terima kasih kerana telah menyokong blog Prince Charming ni ye.Jasa anda semua takkan Moon lupa. :)

Harapan Moon pada tahun 2011 ni agar Moon berjaya menerbitkan sebuah novel. :) Doakanlah ye moga-moga Moon berjaya.Sekali lagi terima kasih dan Happy New Year.

p/s : Kepada yang akan memulakan persekolahan pada hari Isnin nanti, selamat bersekolah :) Nikmatilah zaman persekolah anda sebaik mungkin.Nanti kita pasti akan merindui semua itu selepas kita dah habis sekolah.Macam Moon sekarang nilah :)



Photobucket

2 comments:

  1. Hana doakan Moon dan Kira sama2 dapat terbitkan sebuah novel tahun ni^^
    amin
    :D

    *jgn lupa doakan Hana berjaya dalam SPM 2011 ni ya? straight A+'s^^.. amin
    :D

    ReplyDelete
  2. Hehe...thanks Hana :) Amin..harap2 mcm tulah.InsyaAllah :)

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...