Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Friday, July 2, 2010

Tagged From Hananorisa :)


Thanks dekat Hananorisa :) sbb bagi tagged ni kat Moon.

Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
Hmm..Moon selalunya edit sendiri.Macam dia punya background dgn header sbb memang suka edit :) Yang sidebar tu sama je macam dulu.Tukar kedudukan je.


Website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.
~http://www.photobucket.com/
~http://www.google.com.my/

Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang
~Tak berapa nak betul. ( bukan gila ;P )
~Happy ( Suka ketawa )
~Suka melukis & mewarna
~Suka bercakap :)
~Sensitif ( Kadang tu tanpa sebab pun blh menangis.Alasannya nak cuci mata ;) )

Tag 4kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini



~Akira Bita

~Haruno Hana

~Hananorisa

~Pitak

~Kepada semua pengunjung blog ini. :)

No comments:

Post a Comment

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...