Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Sunday, May 9, 2010

Pendapat anda diperlukan.



Hmm..nak tanya..apa pendapat korang kalau Moon berhenti tulis One Love sbb nak hantar manuskrip untuk dipublish..

Kamu semua bagi tak? :)

p/s: Moon baru perasan.Ada lagi manusia yg copy.Kali ni Unforgettable pulak! Tension!

10 comments:

  1. bwat on9 je ble tak..huhu

    ReplyDelete
  2. JANGANNNNN...pleaseeee kite nak bace lagi cite one love neh....pleaseeee berharap dgn sgt neh..huhu

    ReplyDelete
  3. bagus utk moon tp sedih utk kami he3....mane je moon...klu moon nk terbitkanpun, sy akan cri novel tu...klu moon still tulis dlm blog..sy still akn baca...jd kesimpulan2nyer mana yg baik utk moon baik jgak utk sy hu3

    ReplyDelete
  4. Hana pun tak kisah...asalakn jgn pelajaran terabai sbb tergesa-gesa nk siapkan manuskrip..take ur time...pelajaran di utamakan...

    hehehe..
    p/s: mcm mana nak tahu kalau ada org copy blog n ceriter kita?

    ReplyDelete
  5. moon, kira pun rasa it's ok klo hantar one love.. bahkan kira laaaagggggiiiii suka... kah3....

    sbb bak kata violet, klo moon terbitkan mmg ktorg cari bukunya... tp klo ta publishkan, still akan menyokong baca kat sni...

    so it's alright....

    moon, nak tye, kan dh wat disable copy kan? abis tu kenapa dorg boleh copy lg erk? bahayanya dorg ni....sabar erk...

    ReplyDelete
  6. yg mana terbaik..moon buatlah..nak taw org copy cbe pergi at Whos Among.. yg paling best dekat no copyspace..yg tu bru ley crik spe yg copy kitanya..

    ReplyDelete
  7. xmo la wt buku..enovel dah la..xde duit nak beli klu sume dah nak buku..huhu

    ReplyDelete
  8. hai moon...

    salam...

    pada saya, terpulang pada moon...

    kalau dibukukan juga bagus.. cubalah.. tapi macam yang lain2 cakap, pelajaran come 1..

    :)

    ReplyDelete
  9. hye moon. hoho.. first time comment nie.
    sy dah lama follow moon punye cite cuma jari mls nk kmn jek.
    kalau moon nk publish, sy sarankan hntr kat kaki novel sbb mdh nk dptkan buku dyeorg.
    sy actually lbh suka ada buku tu dr baca kat internet. sng nk baca bukak...

    ReplyDelete
  10. hana setuju je :) lgpun, cam yg kwn2 hana cakap time diaorang paksa hana antar citer hana, leh dpt income lebih as a student XD. gambantte!

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...