Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Saturday, May 15, 2010

Geram!!!!!!


Aku tak nak maafkan nnti baru tahu.Tanggunglah dosa tu nanti! Dah aku cakap jangan copy, copy jugak! Nak suruh merayu ke? Dah lah tengah tension sbb exam.Kau pulak nak buat hal dengan copy aku punya karya.Kau ingat senang ke nak buat semua ni?!!!! Aku dah cakap baik-baik nak main kasar jugak! Buatlah sendiri kalau nak sangat.Aku boleh tolong kalau kau tak reti tapi janganlah copy-copy.Aku ada banyak masalah ni janganlah tambahkan lagi!!! Haizz...sape yang copy ini aku cop sebagai kembar Syahmi ( One Love ) sebab dua2 tak reti bahasa.Tadi tu aku lupa nak letak disable copy paste tu.Yelah kan nak tukar template baru.Tapi itu tak bermakna kau boleh curik-curik ambik! Aku leka sekejap terus ambik!!!

Last warning!!!!!! Jangan ambik karya aku lagi lepas ni!!!! D:
Kalau nak aku maafkan, mengaku cepat!

p/s: Kepada yang tidak ada kaitan dengan hal copy ini, sorry sbb kalau guna bahasa kasar..gomen.


Nak private!

Moon perlukan jawapan anda sehingga petang esk.Tolonglah Moon buat keputusan ye :)

10 comments:

  1. moon, kalau nak privatekan jgn lupa invite k :)
    zaifasan@gmail.com

    ReplyDelete
  2. me too jgn lupa invite k ;) i love ur karya

    ReplyDelete
  3. lau nk private, invite nia ye..suke la bce moon punya.. :)

    ReplyDelete
  4. org nk jgak..ske citer moon

    ReplyDelete
  5. jgn lupa invite sy juga..
    huhuhu~
    tsg_evoxis@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. sape lah yg tak reti bahasa tu....
    terok btul..
    tp nnti klu nk private jgn lupa invite hana taw...
    hananorisa@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Kalau private jgn lupa ajak qhiwa tau..da lama follow blog korg...sedih sbb blog akira bita da private..x leh baca...xnk jd cam tu lg..huhu

    ReplyDelete
  8. sape jugak la yg gatal nk copy2 ni... bca je da la... moon the best.. :)

    ReplyDelete

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...