Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Wednesday, April 28, 2010

Tag From Jelita, Snow, Kak Nozi dan Epy Elina



Weee..dua kali dh trima tag.Okay-okay, hari ni nak jawab tag dari Snow dgn Jelita.Sorry kalau ayat tunggang-langgang sebab skrg ni Moon tgh demam..


1) Adakah anda happy sekarang?

~ Happy kowt..haha ada ke main kowt-kowt.Ok2, Moon happy :D

2) Kenapa anda happy?

~ Sebab tak bestlah sedih2 ni.Happy baru best ;D

3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?

~ Macam2 benda boleh buat Moon happy.

4) Pernahkan anda menerima tag?

~ Pernah2..dari Snow, Jelita, Eija.

5) Nyatakan warna yang anda suka.

~ Hitam, putih, coklat, ungu, biru..senang cerita semua warna Moon suka.

6) Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)

~ Moon dengan rasminya tag semua orang yang baca blog Moon ni :D

7) Nyatakan sifat orang yang tag anda. Buat dalam bentuk esei. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

~ Snow kakak kepada Moon sebab Snow tua dari Moon.Lepas tu Snow peminat DBSK sama mcm Moon.Snow suka tulis cerita fantasi + cinta :D.Moon suka enovel Snow.Nanti datanglah dekat blog Snow lps tu baca citer dia.

~Jelita pula maybe adik Moon.Rasanyalah sebab Jelita nmpk mcm muda lagi.Peminat DBSK jugak.Dan Jelita pun tulis novel :D

~Moon suka sume enovel Kak Nozi especially Akulah Cinderella dgn Rajuk Sang Hati..Best giler :D.Lepas tu Kak Nozi adalah seorang ibu yang baik hati ( Semua ibu baik hati kan? ).Seorang penulis novel yang sangat berbakat. :D

~Epy Elina selalu kasi komen utk setiap entry Moon.Hehe..thanks ye Epy.Moon suka baca komen2 Epy.Selalu buat Moon tersenyum :)


8) Nie soklan cepu mas nieh. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?

~Alhamdullilah, Moon bersyukur sangat-sangat dengan apa yang ada.Moon bersyukur dengan nikmat yang Allah S.W.T. berikan.

No comments:

Post a Comment

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...