Page Fallenmoon/Liya Zafrina : Klik di sini
Group Atas Nama Cinta-Mu : Klik di sini

Tuesday, April 27, 2010

Tag From Eija and Hana Kimi


Hehe..hari ni Moon nak jawab tag dari Eija :D.Thanks ya!

1) adakah anda rasa HOT?

~Tak hot langsung

2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?


3) Cerita pasal gambar nih...

~Moon suka sangat gambar ni sebab dia unik.Moon tak pernah jumpa lagi tiang lampu dekat tengah-tengah sawah ( sawah ke tu?)

4) Kali terakhir makan PIZZA...?

~Haha..tak ingatlah..

5) Lagu terakhir anda dengar...?

~Lagu Prayer yang dalam Autumn in My Heart tu..Moon suka yang piano version :D

6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?

~Siapkan draft utk CSJ Part 6, lepas tu tengok TV dan minum air nescafe ;)

7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?

~Lulu, Lily, dan banyak lagi :D

8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?
Ok cuba kasi kat mereka. Tu pun kalau mereka respon ye. Tapi pastikan anda membaca respon mereka juga. Kalau tak sia2 saja mereka menjawab soalan tag ni.



9) Siapa orang no 1 pada anda..?

~Peminat.Moon minat giler baca enovel Kira..

10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?

~Kumako, thanks sbb sokong Moon.Sambunglah Kasih Bukan Kau :D

11) No 3 ada hubungan dengan sape...?

~Hehe..tak tahu.. :D

12) Bagaimana pulak dengan no 2....?

~Novel Hana best! ;D

13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?

~Kata-kata cinta tak ada tp kata-kata semangat adalah..Chaiyok2 CikBuwlan..Moga dapat straight A's utk PMR :D

14) Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang tag anda...?

~Walaupun Moon tak kenal sangat tp Moon rasa Eija baik orangnya.
~Peminat enovel
~Chinese look :D
~Follower blog Moon ( Thanks :D )
~Seseorang yang enjoy dengan kehidupannya ( Moon tgk kat blog Eija )

~Hana Kimi berumur 16 thn.
~Penulis novel yg hebat!
~Kawan baik Moon di blog ;)
~Duduk asrama
~Cerdik orangnya :)

No comments:

Post a Comment

♥ Thanks for the comments.

Tomodachi :)

...